خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





چرا ضديخ خوشمزه است؟

    چرا ضديخ خوشمزه است؟

    در سال‌هاي گذشته افراد زيادي به‌علت خوردن ترکيباتي که در خودرو استفاده مي‌شود جان خود را از دست داده‌اند. پر تلفات‌ترين اين ترکيبات ضد يخ است. به‌راستي چرا ضد يخ به اين راحتي خورده مي‌شود؟

    ضديخ مايعي بسيار خوشمزه و در عين حال کشنده است.

    اتيلن گليکول که تشکيل‌دهنده‌ي 95٪ حجم ترکيب ضديخ است، ماده‌اي است خوشمزه که باعث خوشمزه شدن ضديخ نيز مي‌شود. اتيلن گليکول که  بي‌رنگ و بي‌بو است، از ترکيبات الکل‌دار مشتق شده  و عامل اساسي در پايين آوردن نقطه‌ي انجماد سيال‌هاي داخل سيستم خنک‌کننده‌ي موتور است. اين ماده داراي مزه‌اي شيرين بوده و قابليت ترکيب شدن با سودا، آب‌ميوه و آب‌جو و ديگر مواد را دارد. نکته‌ي ديگر هم رنگ‌هاي جذابي  است که به‌واسطه‌ي وجود مواد فلورسانس، جذابيتي دوچندان به ضديخ داده و آن را به‌ويژه براي کودکان فريبنده مي‌سازد.

    با توجه به اين توضيحات، مردم بايد حيوانات خانگي و کودکان را از خوردن ضديخ‌هايي که بر پارکينگ منازل ريخته شده است باز دارند. در ايالات متحده‌ي آمريکا سالانه، 90000 حيوان و 4000 کودک به علت خوردن اين ماده‌ي سمي، در معرض کشته شدن قرار مي‌گيرند. آماري که اگر با عدم رسيدگي و بي‌توجهي بيش‌تر همراه باشد به يک فاجعه‌ي ملي شباهت خواهد داشت.

     کافي است به اين نکته نگاه جدي‌تر داشته‌باشيم که در سال 45000 گربه به دليل خوردن ضديخ ريخته شده بر روي زمين پارکينگ‌ها، معابر و محيط طبيعي مي‌ميرند. نوشيدن اين ماده‌ي سمي باعث ايجاد بيماري‌هاي کليوي، قلبي و ضربات مغزي مي‌شود. خورده‌شدن يک قاشق چاي‌خوري ضديخ مي‌تواند باعث مرگ يک گربه شود و 4 قاشق چاي‌خوري از آن قادر به کشتن يک سگ 5 کيلويي است. اين آمار و اطلاعات توسط انجمن ASPCA و نيز مرکز کنترل مواد سمي براي حيوانات ايالات متحده‌ي آمريکا (National Animal Poison Control Center) تهيه شده‌است.


    این مطلب تا کنون 16 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ضديخ ,خوردن ,خوشمزه ,مواد ,مي‌شود ,باعث ,قاشق چاي‌خوري ,متحده‌ي آمريکا ,ايالات متحده‌ي ,اتيلن گليکول ,ايالات متحده‌ي آمريکا ,
    چرا ضديخ خوشمزه است؟

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده